Moderator: adrozd
grzeh0 napisał(a):czy sosy do szpagetów i nnych makaronów będą OK? Domowo robione, z mięchem?
Rafał napisał(a):co do papu na naszym B1 to jest nas więcej niż dni więc nie należy przesadzać z ilością bi mi koszulka będzie za mała
Rafał napisał(a):ale po spotkaniu z Kaczorem i Griszą czuję że mogę być często głodny
grzeh0 napisał(a):to zdrowo, bo jeść należy często. ale mało
wszystkie więc działania prowadzące do zdrowego odżywania należy uznać za zdrowe!
adrozd napisał(a):Rafał napisał(a):ale po spotkaniu z Kaczorem i Griszą czuję że mogę być często głodny
Oj Rafałku , zdziwisz się i to mocno
Zwłaszcza Grisza może Cie zadziwić swoimi umiejętnościami kulinarnymi ...
Chyba, że inny głód masz na myśli
adrozd napisał(a):grzeh0 napisał(a):czy sosy do szpagetów i nnych makaronów będą OK? Domowo robione, z mięchem?
Oczywiście mogą być - ale prosimy o trochę inwencji smakowej bo np. ostatnio owszem był makaron ale z sosem po tajsku
z mięskiem, warzywami, bambusami, ananasem i różnymi tam przyprawami
AAa i przypominam... Każdy kto szykuje obiadek kupuje komplet produktów - czyli nie tylko sosik, ale i np. warzywko.
Ewentualnie dogaduje się z osobą, która będzie robiła pozostałe zakupy, aby te "drobiazgi" dokupiła na koszt zamawiającego.
kaczor napisał(a): Polska robi po obiadku a westmani cos kupia na miejscu np.na kolacje na cieplo (swieza rybke,frutti di mare etc)..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości