Waski napisał(a):z moich informacji wynika, iż w skład B3 weszli koledzy z mniejszym stażem niż ja, co stanowiło kryterium wyboru.
Załogi dobieram osobiście ja, indywidualnie do każdej łódki, ale po konsultacjach z kapitanami poszczególnych jednostek, które uwzględniają wiele czynników dot. danej osoby. Nie chce mi się teraz tu pisać elaboratów, ale jak się spotkamy przy piwku, czy to na rejsie, czy na kajakach to mogę Ci dokładnie wyłuszczyć argumenty.
A tak apropos kajaków - ponieważ pisałem, że kryterium jest udział w naszych KAJAKOWYCH zabawach (w końcu Klub
Kajakowy Browarek) - muszę stwierdzić, że ani razu nie widziałem Cię na żadnym naszym spływie, czy to pod egidą Browarka zimą, czy gdy pływaliśmy z Krzychem, Łukaszem, Freyem, itd np po Morawicy, Białce, Salzie lub Soczy...
Wszyscy załoganci z B3 można rzec są aktywnymi (cokolwiek to znaczy)

kajakarzami.
Oczywiście są też inne kryteria np. w przypadku B2 i B1... Nie każdy też może z każdym na pokładzie pływać, jeśli chcemy aby rejs przebiegał w dobrym nastroju...
Tj napisałem wcześniej, prawdopodobnie będzie dla Ciebie miejsce na B2 - proszę więc o cierpliwość - jeżeli jednak Ci to nie odpowiada - daj znać pls ...