Nie uwierzysz, ale sprawdziłem wszystkie moje fotki i na moim aparacie nie ma... a numeracja jest kompletna...
I w ogóle jakieś takie same ułagodzone mam - bez ekscesów...
Zresztą z uwagi na brak zapasowego akumulatorka wyjątkowo mało zdjęć robiłem
Nikt też mi nic bardziej pikantnego nie podesłał. Co ciekawe pamiętam, że na telefonach widziałem tego trochę
No to Kapitanie dokad mam szukac lotow? Slaszeliscie juz o Olku Dobie ? Zyczymy wszystkim browarka i ich rodzinom Wesolych Swiat i mokrego Dyngusa. Kaczory
Przypominam tym którzy jeszcze nie widzieli, że na www jest już mój film z rejsu.
Doszły też fotki Ptotiego.
Czekam na jakiekolwiek zdjęcia załogi Jarka i Jacka...
Mam tylko filmy od Tomka, ale taką ogromną ilość plików filmowych, że na razie nie wiem jak sobie poradzić tzn nie mam pomysłu
jak to sensownie zmontować, żeby nie trwało 2 godziny
Andrzeju. Trochę poniewczasie, ale chciałbym nawiązać do filmu, który uwiecznia i doskonale oddaje atmosferę relaksu jakiemu oddaliśmy się podczas jednego z postojów na minionym rejsie. Osobom trzecim bardzo się podoba Czy po jego obejrzeniu uznałeś, że nadaję się on do projekcji jedynie w zaciszu domowego ogniska i nie zasługuje na szerszą publikację ? Jako twórca czuję niedosyt, że rozpowszechniany jest tylko w klimacie offowego skandalu